Consiliere / Coaching

Dacă vrei să îți îmbunătățești experiența în relațiile cu ceilalți, fie ele relații personale sau profesionale – va trebui să înțelegi profund că doar experiența cooperării poate să îți ofere satisfacția intrinsecă care te poate motiva pe termen lung.

Lumea consideră că individualismul și competiția sunt căile principale către succes, însă se vorbește puțin de consecințele acestei perspective superficiale: separarea, neîncrederea, auto-izolarea.

Munca de terapeut mi-a arătat costurile ascunse ale competiției pentru superioritate, și mi-a arătat că doar încrederea construită pe cooperare nenegociabilă poate asigura motivația sănătoasă, plăcută și durabilă necesară dezvoltării competențelor avansate care pot duce spre succes.

Iar așa cum competiția acerbă riscă să ne ducă la autodistrugere, ceea ce are o șansă să ne salveze este cooperarea pentru binele comun – de care depinde succesul nostru ca formă de viață.

Dacă locuiești sau poți ajunge fizic în Cluj-Napoca, ne putem întâlni față în față.

Locația unde ne vom întâlni se află în cartierul Grigorescu, iar adresa exactă o vei primi după ce te programezi.

Programează o ședință

Ca să ne putem înțelege în cazul în care dorești să ne întâlnim online, am nevoie să te asiguri de următoarele detalii tehnice:

  1. Folosești un telefon sau laptop care are mai puțin de 6 ani vechime.
  2. Ai acces la WiFi în locația de unde vrei să vorbim, cu viteză de cel puțin 50 Mbps. Poți să verifici viteza aici: speedtest.net
  3. Ai căști cu microfon conectate la telefon/laptop, preferabil cu fir. De asemenea ai o cameră (webcam) funcțională dacă folosești un laptop. Poți să testezi camera și căștile aici: webcammictest.com

Te rog asigură-te că ai testat viteza internetului și că atât căștile, cât și camera video funcționează înainte de ședință.

Programează o ședință