Ședințe în cuplu / familie

Dacă vrei să câștigi conflictul cu partenerul tău, sau să îl convingi să se schimbe – atunci îmi pare rău – NU te pot ajuta.

Însă dacă vrei să oprești conflictul, dacă vrei să faci pace, atunci da, te pot ajuta.

Ca să fii pregătit pentru consiliere în cuplu trebuie înainte să înveți să te eliberezi SINGUR de suferință (ai nevoie de psihoterapie individuală). Dacă nu îți asumi singur responsabilitatea pentru acest proces de maturizare (împăcarea cu sinele), îți vei proiecta vinovăția pe partener (și el înapoi pe tine) în fiecare relație.

A face pace cu sinele și cu partenerii de viață este modul în care ne îmbunătățim experiența traiului cu cei ce ne însoțesc intim.

Pentru că relaționarea tradițională implică teatralitate și autoamăgire, dez-amăgirea naivității este partea neplăcută a procesului de maturizare.

Însă maturizarea sinelui (prin asumarea individuală a responsabilității) este singura cale care te poate duce spre pace, încredere și pasiune durabilă în cuplu.

Te invit să lași deoparte resentimentele, prejudecățile și clișeele despre relații, pentru a începe voluntar și asumat acest proces de maturizare și autocunoaștere.

Dacă locuiești sau poți ajunge fizic în Cluj-Napoca, ne putem întâlni față în față.

Locația unde ne vom întâlni se află în cartierul Grigorescu, iar adresa exactă o vei primi după ce te programezi.

Programează o ședință

Ca să ne putem înțelege în cazul în care dorești să ne întâlnim online, am nevoie să te asiguri de următoarele detalii tehnice:

  1. Folosești un telefon sau laptop care are mai puțin de 6 ani vechime.
  2. Ai acces la WiFi în locația de unde vrei să vorbim, cu viteză de cel puțin 50 Mbps. Poți să verifici viteza aici: speedtest.net
  3. Ai căști cu microfon conectate la telefon/laptop, preferabil cu fir. De asemenea ai o cameră (webcam) funcțională dacă folosești un laptop. Poți să testezi camera și căștile aici: webcammictest.com

Te rog asigură-te că ai testat viteza internetului și că atât căștile, cât și camera video funcționează înainte de ședință.

Programează o ședință