Psihoterapie

Psihoterapia este procesul de maturizare declanșat de nevoia eliberării de suferință, conflict, slăbiciune.

Investigarea intuiției că suferința este cumva auto-provocată te va duce la identificarea și corectarea convingerilor și alegerilor greșite (nerealiste) care au dus la suferința din prezent.

A ierta realitatea pentru că nu ne îndeplinește așteptările este modul în care ne împăcăm cu realitatea, ne reconectăm la realitate, și o recunoaștem, din nou. Recunoșterea adevărului este alegerea care ne aduce claritatea, încrederea și bucuria de a fi viu.

Astfel, psihoterapia individuală te poate ajuta să recunoști adevărul care stă ascuns în spatele suferinței tale.

Dacă locuiești sau poți ajunge fizic în Cluj-Napoca, ne putem întâlni față în față.

Locația unde ne vom întâlni se află în cartierul Grigorescu, iar adresa exactă o vei primi după ce te programezi.

Programează o ședință

Ca să ne putem înțelege în cazul în care dorești să ne întâlnim online, am nevoie să te asiguri de următoarele detalii tehnice:

  1. Folosești un telefon sau laptop care are mai puțin de 6 ani vechime.
  2. Ai acces la WiFi în locația de unde vrei să vorbim, cu viteză de cel puțin 50 Mbps. Poți să verifici viteza aici: speedtest.net
  3. Ai căști cu microfon conectate la telefon/laptop, preferabil cu fir. De asemenea ai o cameră (webcam) funcțională dacă folosești un laptop. Poți să testezi camera și căștile aici: webcammictest.com

Te rog asigură-te că ai testat viteza internetului și că atât căștile, cât și camera video funcționează înainte de ședință.

Programează o ședință